22/06/2024 22/06/2024 Η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι οι ενορίες πρέπει θα προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε άτομα που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας του καύσωνα. Καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν εκδώσει πολλές προειδοποιήσεις για καύσωνα και κρούουν τον κώδωνα για αύξηση των περιστατικών θερμοπληξίας, οι ενορίες θέτουν στη διάθεση των πολιτών τον προστατευτικό χώρο των εκκλησιών, όπως...
22 Ιουνίου, 2024 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024 - 12:46

Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου: Όλες οι ενορίες θα προσφέρουν βοήθεια στην αντιμετώπιση του καύσωνα

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου: Όλες οι ενορίες θα προσφέρουν βοήθεια στην αντιμετώπιση του καύσωνα

Η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι οι ενορίες πρέπει θα προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε άτομα που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας του καύσωνα.

Καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν εκδώσει πολλές προειδοποιήσεις για καύσωνα και κρούουν τον κώδωνα για αύξηση των περιστατικών θερμοπληξίας, οι ενορίες θέτουν στη διάθεση των πολιτών τον προστατευτικό χώρο των εκκλησιών, όπως αναφέρει η Αρχιεπισκοπή.

Ακόμη, οι χώροι λατρείας της Αρχιεπισκοπής θα είναι ανοιχτοί όλη την ημέρα και θα προσφέρεται νερό και πρώτες βοήθειες σε όλους τους περαστικούς που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας του καύσωνα.

Πηγή φωτογραφίας: Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων