22/02/2022 22/02/2022 Πριν από ένα χρόνο, η ενοριακή κοινότητα από το χωριό Sânpaul, στην περιφέρεια Αράντ, γνώρισε ιδιαίτερες στιγμές πνευματικής χαράς με την τοποθέτηση του θεμελίου λίθου της πρώτης Ορθόδοξης εκκλησίας στην περιοχή, αφιερωμένη στους Ρουμάνους Αγίους. Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, οι πιστοί έλαβαν νέα ευλογία καθώς ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κρισάνους κ. Αιμιλιανός τέλεσε την ακολουθία του...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 12:43

Δεύτερη πνευματική χαρά μέσα σε ένα χρόνο για ενορία στο Αράντ

Διαδώστε:
Δεύτερη πνευματική χαρά μέσα σε ένα χρόνο για ενορία στο Αράντ

Πριν από ένα χρόνο, η ενοριακή κοινότητα από το χωριό Sânpaul, στην περιφέρεια Αράντ, γνώρισε ιδιαίτερες στιγμές πνευματικής χαράς με την τοποθέτηση του θεμελίου λίθου της πρώτης Ορθόδοξης εκκλησίας στην περιοχή, αφιερωμένη στους Ρουμάνους Αγίους.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, οι πιστοί έλαβαν νέα ευλογία καθώς ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κρισάνους κ. Αιμιλιανός τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού για τις καμπάνες που πρόκειται να τοποθετηθούν στον ναό.

Τόσο ο Επίσκοπος κ. Αιμιλιανός όσο και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου που ήταν μαζί του, παρατήρησαν με έκπληξη και χαρά ότι σε λίγους μήνες η ανέγερση του νέου ναού είχε προχωρήσει σημαντικά, γεγονός που υποδηλώνει την ενεργή και συνεχή συμμετοχή της κοινότητας.

Φωτογραφίες: Ziarullumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων