12/07/2023 12/07/2023 Τα Εγκαίνια του προσφάτως ανακαινισμένου Ιερού Ναού των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην κομητεία του Κλούζ τέλεσε ο Μητροπολίτης Κλουζ κ. Ανδρέας. Κατά τη τελετή των Εγκαινίων έλαβαν μέρος κληρικοί και διάκονοι της Μητροπολιτικής περιφέρειας ενώ κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Ε’ Ματθαίου και τα...
12 Ιουλίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 10:18

Εγκαίνια ανακαινισμένου ναού στο Κλουζ τέλεσε ο Μητροπολίτης Ανδρέας

Διαδώστε:
Εγκαίνια ανακαινισμένου ναού στο Κλουζ τέλεσε ο Μητροπολίτης Ανδρέας

Τα Εγκαίνια του προσφάτως ανακαινισμένου Ιερού Ναού των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην κομητεία του Κλούζ τέλεσε ο Μητροπολίτης Κλουζ κ. Ανδρέας.

Κατά τη τελετή των Εγκαινίων έλαβαν μέρος κληρικοί και διάκονοι της Μητροπολιτικής περιφέρειας ενώ κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Ε’ Ματθαίου και τα διδάγματά της τονίζοντας ότι παρά η απληστία για τον πλούτο παραμένει μεγάλη στον άνθρωπο.

Στο τέλος της λειτουργίας ο π. Μάριος-Κρίστιαν Φοκσάνου προσέφερε στον Μητροπολίτη μια εικόνα με τους Αγίους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, Προστάτες της ενορίας και τα παιδιά της κοινότητας παρέδωσαν στον ιεράρχη μια εικόνα με τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα, Προστάτη Άγιο του Σεβασμιωτάτου.

Θέλοντας να τιμήσει για την προσφορά και το έργο που επιτελείο τον εφημέριο του ναού ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας τον χειροθέτησε δίδοντας του το οφίκκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου.

Ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών μεταλλίων σε όσους συνέδραμαν στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων