19/11/2019 19/11/2019 Μια νέα εκστρατεία με τίτλο «Ένα δέντρο στολισμένο με καλές πράξεις» προκειμένου να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη έχει ξεκινήσει το Τμήμα Φιλανθρωπίας, Pro Vita,  της Αρχιεπισκοπής Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η Pro Vita πουλά χριστουγεννιάτικες μπάλες ζωγραφισμένες στο χέρι από  εθελοντές, προκειμένου να προσφέρουν υποτροφίες σε φοιτητές. Οι μπάλες έχουν διαφορετικά θέματα:...
19 Νοεμβρίου, 2019 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2019 - 8:52

Ένα δέντρο στολισμένο με «καλές πράξεις»

Διαδώστε:
Ένα δέντρο στολισμένο με «καλές πράξεις»

Μια νέα εκστρατεία με τίτλο «Ένα δέντρο στολισμένο με καλές πράξεις» προκειμένου να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη έχει ξεκινήσει το Τμήμα Φιλανθρωπίας, Pro Vita,  της Αρχιεπισκοπής Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η Pro Vita πουλά χριστουγεννιάτικες μπάλες ζωγραφισμένες στο χέρι από  εθελοντές, προκειμένου να προσφέρουν υποτροφίες σε φοιτητές.

Οι μπάλες έχουν διαφορετικά θέματα: οικογένεια, μητρότητα, φύση, χαρά, διακοπές, κλπ. Είναι κατασκευασμένες από έχουν τη δική τους συσκευασία και είναι ζωγραφισμένες στο χέρι.

Οι κύριες δραστηριότητες της ProVita επικεντρώνονται στην ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους εφήβους, στη στήριξη εγκύων γυναικών και οικογενειών με πολλά παιδιά, σώζοντας παιδιά από τις αμβλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων