07/06/2024 07/06/2024 Ο Σύλλογος Ρουμάνων Ορθοδόξων Φοιτητών από το Κλουζ-Ναπόκα, σε συνεργασία με πολλές ΜΚΟ, διοργανώνει την εκστρατεία «Ο Σταυρός των μεγάλων καρδιών», για να υποστηρίξει την κατασκευή του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας «Άγιος Χριστόφορος» στο Κλουζ-Ναπόκα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μεταξύ 09:30 και 14:00 στο Central Park “Simion Bărnutiu” στο Cluj-Napoca. Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει...
07 Ιουνίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 14:39

Φιλανθρωπική δράση για την υποστήριξη της κατασκευής του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Κλουζ-Ναπόκα

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση για την υποστήριξη της κατασκευής του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Κλουζ-Ναπόκα

Ο Σύλλογος Ρουμάνων Ορθοδόξων Φοιτητών από το Κλουζ-Ναπόκα, σε συνεργασία με πολλές ΜΚΟ, διοργανώνει την εκστρατεία «Ο Σταυρός των μεγάλων καρδιών», για να υποστηρίξει την κατασκευή του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας «Άγιος Χριστόφορος» στο Κλουζ-Ναπόκα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μεταξύ 09:30 και 14:00 στο Central Park “Simion Bărnutiu” στο Cluj-Napoca.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει διάφορες δραστηριότητες για παιδιά: εργαστήρια με χειροποίητες δημιουργίες, χώρο για τοξοβολία, ζωγραφική προσώπου, συναντήσεις με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Ο θεμέλιος λίθος του Κέντρου τέθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022 από τον Αρχιεπίσκοπο Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ και Μητροπολίτης Κλούζ, Άλμπας, Κρισάνας και Μαραμούρες κ. Ανδρέα, και ο Επίσκοπος Μπιστριτεάνου κ. Βενέδικτος.

Η κατασκευή του κτηρίου γίνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου “Άγιος Νεκτάριος” της Αρχιεπισκοπής Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ.

Δωρεές γίνονται δεκτές και στους λογαριασμούς του Συλλόγου:

Lei: RO83BTRLRONCRT00C6603105
Ευρώ: RO25BTRLEURCRT00C6603103

Φωτογραφία: Κέντρο Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας Άγιος Χριστόφορος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων