05/05/2020 05/05/2020 Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού που διαταράσσει την παγκόσμια κοινότητα, η ανθρώπινη υγεία και ζωή είναι δώρα που αξίζει να κάνουμε κάθε προσπάθεια. Σε αυτά προστίθεται και η εκπαίδευση, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών και των νέων. Για το λόγο αυτό η Αρχιεπισκοπή Βαντ, Φελεάκ και Κλουζ ...
05 Μαΐου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 14:31

Η Αρχιεπισκοπή Κλουζ βοηθά τους νέους στην εκπαίδευση

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Κλουζ βοηθά τους νέους στην εκπαίδευση

Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού που διαταράσσει την παγκόσμια κοινότητα, η ανθρώπινη υγεία και ζωή είναι δώρα που αξίζει να κάνουμε κάθε προσπάθεια. Σε αυτά προστίθεται και η εκπαίδευση, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών και των νέων. Για το λόγο αυτό η Αρχιεπισκοπή Βαντ, Φελεάκ και Κλουζ  του Πατριαρχείου Ρουμανίας εγκαινίασε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, την εκστρατεία “Δωρίστε ένα tablet για μια ευκαιρία στην εκπαίδευση!”.

Προκειμένου να υποστηριχθούν οι μειονεκτούντες μαθητές, οι οποίοι δεν έχουν το ελάχιστο απαραίτητο για να συνεχίσουν το σχολείο τους στο σπίτι, η Αρχιεπισκοπή Βαντ, Φελεάκ και Κλουζ εγκαινιάζει την εκστρατεία της οποίας ο στόχος είναι η αγορά tablet για παιδιά από μειονεκτούντα υπόβαθρα στις πόλεις και τα χωριά της Αρχιεπισκοπής και είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν την υποστήριξή τους.

Μετά το τέλος αυτής της εκστρατείας, στις 10 Ιουνίου 2020, η Αρχιεπισκοπή Κλουζ, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιθεωρήσεις της επαρχίας Κλουτζ και Μπίστρια-Νασάουτ θα εντοπίσει τους μαθητές που χρειάζονται αυτήν την υποστήριξη περισσότερο και θα αγοράσουν τα tablet, τα οποία θα προσφερθούν από ιδρύματα σε μειονεκτούσες κοινότητες.

Η Αρχιεπισκοπή ευχαριστεί όσους θα υποστηρίξουν την εκστρατεία, εκ μέρους των μαθητών που θα επωφεληθούν από αυτήν τη γενναιοδωρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων