18/07/2024 18/07/2024 Τα παιδιά και οι νέοι σε ενορία της Επισκοπής Δέβας και Χουνεντοάρας συμμετέχουν εβδομαδιαίως στις κατηχήσεις που διοργανώνονται εντός του Κοινωνικού-Εκπαιδευτικού Κέντρου, καθώς και σε δωρεάν μαθήματα μαθηματικών, πληροφορικής και φυσικής. Συντονίζονται από τον τοπικό ιερέα της ενορίας και εθελοντές που εργάζονται στους τομείς της μηχανικής και της ιατρικής. Τα παιδιά ανακαλύπτουν στοιχεία της ρομποτικής...
18 Ιουλίου, 2024 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 17:33

Κατήχηση, Μαθηματικά και Ρομποτική σε ενορία της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Κατήχηση, Μαθηματικά και Ρομποτική σε ενορία της Ρουμανίας

Τα παιδιά και οι νέοι σε ενορία της Επισκοπής Δέβας και Χουνεντοάρας συμμετέχουν εβδομαδιαίως στις κατηχήσεις που διοργανώνονται εντός του Κοινωνικού-Εκπαιδευτικού Κέντρου, καθώς και σε δωρεάν μαθήματα μαθηματικών, πληροφορικής και φυσικής.

Συντονίζονται από τον τοπικό ιερέα της ενορίας και εθελοντές που εργάζονται στους τομείς της μηχανικής και της ιατρικής.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν στοιχεία της ρομποτικής και της ηλεκτρονικής που ισχύουν στην καθημερινή ζωή. Παράλληλα, οι νεότεροι από αυτούς δημιούργησαν σχέδια και καρτ ποστάλ, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Paint .

Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες, τα παιδιά και οι νέοι προετοιμάζονται να γίνουν όχι μόνο καλοί χριστιανοί, αλλά και καλοί γνώστες των φυσικών επιστημών και χρήστες των σύγχρονων τεχνολογιών που υπάρχουν στον κόσμο, μαθαίνοντας να εκτιμούν τα ταλέντα που δίνονται ως δώρο από τον Θεό και να αναπτύσσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνουν πολίτες ενός καλύτερου αυριανού κόσμου.

Στην Επισκοπή της Δέβας διοργανώνονται συχνά δραστηριότητες για νέους, τόσο στις ενορίες, σε κέντρα ή το επισκοπικό κέντρο για τα παιδιά «Άγιοι Ιωακείμ και Άννα».

 

 

Πηγή-Φωτογραφίες: basilica.ro/episcopiadevei.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων