20/02/2024 20/02/2024 Οι πιστοί της Ενορίας Αγίας Τριάδας – Άνω Γκρέτσιι από την κομητεία Ίλφοβ συμμετείχαν σε ενημερωτική συνάντηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι εκπρόσωποι του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στο Ίλφοβ εκπαίδευσαν τους ενορίτες στο πώς να ενεργούν σε περίπτωση πνιγμονής, καρδιακής ανακοπής ή ατυχημάτων στο σπίτι που ως συνέπεια τον τραυματισμό ή/και την αιμορραγία....
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 21:27

Μάθημα πρώτων βοηθειών από την Ενορία Αγίας Τριάδος της κομητείας Ίλφοβ

Διαδώστε:
Μάθημα πρώτων βοηθειών από την Ενορία Αγίας Τριάδος της κομητείας Ίλφοβ

Οι πιστοί της Ενορίας Αγίας Τριάδας – Άνω Γκρέτσιι από την κομητεία Ίλφοβ συμμετείχαν σε ενημερωτική συνάντηση για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι εκπρόσωποι του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στο Ίλφοβ εκπαίδευσαν τους ενορίτες στο πώς να ενεργούν σε περίπτωση πνιγμονής, καρδιακής ανακοπής ή ατυχημάτων στο σπίτι που ως συνέπεια τον τραυματισμό ή/και την αιμορραγία.

Μεταξύ των μέτρων παρέμβασης που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν η τεχνική Heimlich.

Επίσης στην ίδια ενορία, οι πιστοί έχουν συμμετάσχει και στο παρελθόν σε ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με τη δράση σε περίπτωση σεισμού και πυρκαγιάς.

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων