01/08/2024 01/08/2024 Το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής της Δημοκρατίας της Μολδαβίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ιερά Μητρόπολη Βεσσαραβίας για τη βοήθεια που παρείχε στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της Απογραφής Πληθυσμού 2024 της Δημοκρατίας της Μολδαβίας. «Χάρη στην υποστήριξή σας, πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις συλλογής δεδομένων για τους κατοίκους και τις οικίες τους, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές και...
01 Αυγούστου, 2024 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 11:42

Μολδαβία: Η Μητρόπολη Βεσσαραβίας ευχαριστεί για την αξιόπιστη απογραφή

Διαδώστε:
Μολδαβία: Η Μητρόπολη Βεσσαραβίας ευχαριστεί για την αξιόπιστη απογραφή

Το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής της Δημοκρατίας της Μολδαβίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ιερά Μητρόπολη Βεσσαραβίας για τη βοήθεια που παρείχε στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της Απογραφής Πληθυσμού 2024 της Δημοκρατίας της Μολδαβίας.

«Χάρη στην υποστήριξή σας, πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις συλλογής δεδομένων για τους κατοίκους και τις οικίες τους, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές και απαραίτητες για τη γνώση της δημογραφικής, εθνοπολιτιστικής και κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών σε κάθε κοινότητα της χώρας», αναφέρεται στην επιστολή που απευθύνεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεσσαραβίας κ. Πέτρο.

Το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής έχει αναλάβει να καταστήσει διαθέσιμα τα αποτελέσματα της απογραφής στο τέλος της επεξεργασίας των δεδομένων.

«Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας για την ανάπτυξη σχετικών, ενημερωμένων και αξιόπιστων επίσημων στατιστικών στοιχείων για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας και των τοποθεσιών της και ελπίζουμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον», αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή.

Η απογραφή πληθυσμού και οικιών 2024 πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 Απριλίου και 7 Ιουλίου. Τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν προς το τέλος του τρέχοντος έτους, με τα τελικά στοιχεία να δημοσιεύονται στο τέλος του 2025.

Φωτογραφία: Μητρόπολη Βεσσαραβίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων