17/03/2021 17/03/2021 Ένα νέο κέντρο για την υποστήριξη των παιδιών των Ρομά άνοιξε στην επαρχία Μπακάου, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Ιωακείμ. Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται επίσης από τις τοπικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ρομά για την Πρόοδο και την Διαπολιτισμική Προώθηση. Στο πλαίσιο αυτό η Αρχιεπισκοπή του Μπακάου...
17 Μαρτίου, 2021 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 8:20

Νέο κέντρο για τη στήριξη των Ρομά

Διαδώστε:
Νέο κέντρο για τη στήριξη των Ρομά

Ένα νέο κέντρο για την υποστήριξη των παιδιών των Ρομά άνοιξε στην επαρχία Μπακάου, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Ιωακείμ. Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται επίσης από τις τοπικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ρομά για την Πρόοδο και την Διαπολιτισμική Προώθηση.

Στο πλαίσιο αυτό η Αρχιεπισκοπή του Μπακάου θα παρέχει προμήθειες και βοήθεια για πνευματικές δραστηριότητες, όπως καλοκαιρινά σχολεία, κατασκηνώσεις ή προσκυνηματικές επισκέψεις. Επίσης, θα παρέχεται σίτιση, ενώ εκ περιτροπής εθελοντές εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν τα παιδιά.
Το πρόγραμμα προβλέπει επίσης, ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό για την ενίσχυση και τη στήριξη των παιδιών των Ρομά αλλά και των γονιών τους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων