01/10/2022 01/10/2022 Η Κοινωνική Αποστολή Διακονία της Ιεράς Μητρόπολης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης πραγματοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν έναν χρόνο για την ίδρυση βρεφονηπιακού σταθμού στο Κισινέου, έτσι ώστε οι ανύπαντρες μητέρες να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να βρουν εργασία. «Διασφαλίζουμε ότι όλες οι κοινωνικές κατηγορίες θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες,...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 18:52

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός από την Μητρόπολη Μολδαβίας

Διαδώστε:
Νέος βρεφονηπιακός σταθμός από την Μητρόπολη Μολδαβίας

Η Κοινωνική Αποστολή Διακονία της Ιεράς Μητρόπολης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης πραγματοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν έναν χρόνο για την ίδρυση βρεφονηπιακού σταθμού στο Κισινέου, έτσι ώστε οι ανύπαντρες μητέρες να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να βρουν εργασία.

«Διασφαλίζουμε ότι όλες οι κοινωνικές κατηγορίες θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, εφαρμόζοντας ένα κοινωνικό μοντέλο συμμετοχής και ένταξης όλων των μελών της κοινότητας», εξήγησε η Mihaela Belei, συντονίστρια του Προγράμματος «Στα Χέρια της Μητέρας» της Κοινωνικής Αποστολής Diaconia, ενός προγράμματος που συμπλήρωσε πρόσφατα 11 χρόνια ύπαρξης, βοηθώντας 166 μητέρες.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Προσχολικής Ανάπτυξης «Gâgâlici», πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφία: Diaconia Social Mission

Πηγή: basilica Ștefana Totorcea

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων