28/08/2024 28/08/2024 Ο Επίσκοπος Νότιας Βεσαραβίας κ. Βενιαμίν υποδέχθηκε τη Δευτέρα τον Πρέσβη της Ρουμανίας στη Δημοκρατία της Μολδαβίας Cristian-Leon Țurcanu και τον Γενικό Πρόξενο της Ρουμανίας στο Καχούλ Gabriel Nicola, σύμφωνα τον Γραφείο Τύπου της Επισκοπής Νότιας Βεσσαραβίας. Ο Επίσκοπος παρουσίασε την ιεραποστολική δράση των ιερέων της Επισκοπής και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη....
28 Αυγούστου, 2024 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 10:06

Ο Επίσκοπος Νότιας Βεσσαραβίας δέχθηκε την επίσκεψη του Ρουμάνου Πρέσβη στη Δημοκρατία της Μολδαβίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Νότιας Βεσσαραβίας δέχθηκε την επίσκεψη του Ρουμάνου Πρέσβη στη Δημοκρατία της Μολδαβίας

Ο Επίσκοπος Νότιας Βεσαραβίας κ. Βενιαμίν υποδέχθηκε τη Δευτέρα τον Πρέσβη της Ρουμανίας στη Δημοκρατία της Μολδαβίας Cristian-Leon Țurcanu και τον Γενικό Πρόξενο της Ρουμανίας στο Καχούλ Gabriel Nicola, σύμφωνα τον Γραφείο Τύπου της Επισκοπής Νότιας Βεσσαραβίας.

Ο Επίσκοπος παρουσίασε την ιεραποστολική δράση των ιερέων της Επισκοπής και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να ολοκληρωθούν τα τρέχοντα έργα κοινωνικής-πολιτιστικής και αστικής ανάπτυξης.

Ο Cristian-Leon Țurcanu επισκέφθηκε και την εκκλησία στην Taraclia de Salcia, στη Μητρόπολη της Βεσσαραβίας, όπου συζήτησε με τον ιερέα της ενορίας για τις προκλήσεις της κοινότητας και το σχέδιο δημιουργίας κοινωνικού κέντρου, καθώς και για το μέλλον της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Φωτογραφία: Facebook /Episcopia Basarabiei de Sud

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων