02/09/2024 02/09/2024 Η οικογένεια είναι «μια ιερή και ευλογημένη πραγματικότητα», ανέφερε ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης σε βίντεό του με αφορμή το Φεστιβάλ για την οικογένεια 2024. Πατέρας, μητέρα και τα παιδιά τους, αποτελούν έναν ιερό τόπο χάρη στον οποίο ο άνθρωπος βγαίνει σητν κοινωνία με πολλή δύναμη. και στον οποίο επιστρέφει για να αντλήσει πολλή...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 14:36

Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας για την ιερότητα της οικογένειας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας για την ιερότητα της οικογένειας

Η οικογένεια είναι «μια ιερή και ευλογημένη πραγματικότητα», ανέφερε ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης σε βίντεό του με αφορμή το Φεστιβάλ για την οικογένεια 2024.

Πατέρας, μητέρα και τα παιδιά τους, αποτελούν έναν ιερό τόπο χάρη στον οποίο ο άνθρωπος βγαίνει σητν κοινωνία με πολλή δύναμη. και στον οποίο επιστρέφει για να αντλήσει πολλή δύναμη και αντιστάσεις στις προκλήσεις της ζωής, όπως υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

«Η οικογένεια είναι το πιο αγαπημένο μέρος και το μέρος που δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις. Η οικογένεια είναι το πιο αγαπημένο μέρος, γιατί εκεί ο άνθρωπος βρίσκει την αληθινή αγάπη, την αληθινή χαρά, την αληθινή ελευθερία και την ειρήνη. Η οικογένεια είναι το μέρος που δέχεται τη μεγαλύτερη επίθεση, γιατί οι εχθροί της οικογένειας δεν αγαπούν τη ζωή, την πίστη και την επιβίωση του έθνους», τόνισε.

«Στις 8 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη γιορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου, η Ιερά Μητρόπολη Μολδαβίας και Μπουκοβίνης διοργανώνει στο Ιάσιο το Φεστιβάλ για την οικογένεια, αφιερωμένο φέτος ειδικά στις πολύτεκνες οικογένειες», εξήγησε ο Σεβασμιώτατος.

Το Φεστιβάλ για την οικογένεια φτάνει στην τέταρτη έκδοσή του φέτος και διοργανώνεται από το τμήμα υποστήριξης της ζωής της Αρχιεπισκοπής Ιασίου, σε συνεργασία με το Δημαρχείο Ιασίου.

 

Φωτογραφία: Youtube / Departament ProVita

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων