05/06/2024 05/06/2024 Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Μητρότητας«St. Elena – House of Life», στην ενορία Beldiman, της κοινότητας Valea Lupului, του Ιασίου της Δυτικής Μολδαβίας, στην Ρουμανία. Το Κέντρο Μητρότητας προσφέρει υποστήριξη σε έγκυες γυναίκες και ανύπαντρες μητέρες που αντιμετωπίζουν προσωρινά δυσκολίες, καθώς και στα παιδιά τους. «Τα προβλήματα...
05 Ιουνίου, 2024 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 14:51

Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού σε Κέντρο Μητρότητας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού σε Κέντρο Μητρότητας

Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Μητρότητας«St. Elena – House of Life», στην ενορία Beldiman, της κοινότητας Valea Lupului, του Ιασίου της Δυτικής Μολδαβίας, στην Ρουμανία.

Το Κέντρο Μητρότητας προσφέρει υποστήριξη σε έγκυες γυναίκες και ανύπαντρες μητέρες που αντιμετωπίζουν προσωρινά δυσκολίες, καθώς και στα παιδιά τους.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες και οι εγκυμονούσες μπορούν να λυθούν εάν προσφέρουμε διαρκή υποστήριξη πνευματική, ψυχολογική, συμβουλευτική και επαγγελματική, χωρίς διακρίσεις», όπως αναφέρεται στην σελίδα του Κέντρου στο Meta.

«Οι εκστρατείες που πραγματοποιούνται από ιδρύματα και συλλόγους για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκατάλειψης και των αμβλώσεων, η προτροπή της Εκκλησίας και η καθοδήγηση του πνευματικού πατέρα προς τις μητέρες να κρατήσουν το παιδί, πρέπει να συνεχιστούν», όπως τονίζεται.

 

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων