18/06/2024 18/06/2024 Οι μαθητές από τα σχολεία και τα Λύκεια της κομητείας Σιμπίου, οι οποίο έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα από τη συμμετοχή τους στην τοπική Ολυμπιάδα Θρησκευτικών και σε άλλους παρόμοιους διαγωνισμούς, βραβεύτηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Σιμπίου και Μητροπολίτη Τρανσυλβανίας κ. Λαυρέντιο. Επίσης βραβεύτηκαν και οι κατηχητικές ομάδες που συμμετείχαν στον Εθνικό Κατηχητικό Διαγωνισμό του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους μαθητές...
18 Ιουνίου, 2024 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024 - 17:47

Ο Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν στην τοπική Ολυμπιάδα Θρησκευτικών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν στην τοπική Ολυμπιάδα Θρησκευτικών

Οι μαθητές από τα σχολεία και τα Λύκεια της κομητείας Σιμπίου, οι οποίο έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα από τη συμμετοχή τους στην τοπική Ολυμπιάδα Θρησκευτικών και σε άλλους παρόμοιους διαγωνισμούς, βραβεύτηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Σιμπίου και Μητροπολίτη Τρανσυλβανίας κ. Λαυρέντιο. Επίσης βραβεύτηκαν και οι κατηχητικές ομάδες που συμμετείχαν στον Εθνικό Κατηχητικό Διαγωνισμό του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους μαθητές για την αγάπη τους για τις πνευματικές αξίες της Εκκλησίας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής «Άγιος Ανδρέας Σαγκούνα» στο Σιμπίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής και της Σχολικής Επιθεώρησης Σιμπίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

«Πρώτα απ’ όλα είστε η χαρά, το δώρο του Θεού στις οικογένειές σας, και στην Εκκλησία. Έχετε λάβει μέρος όχι σε έναν συνηθισμένο διαγωνισμό, αλλά σε έναν πολύ ιδιαίτερο. Ό,τι έπαθλο κι αν έχετε κερδίσει, όλοι έχετε κερδίσει την αγάπη από την οικογένειά σας, τους αγαπημένους σας, τους παππούδες σας.Έχετε κερδίσει την αγάπη του Θεού», είπε ο Σεβασμιώτατος και στη συνέχεια προσέφερε βιβλία και διπλώματα σε μαθητές που έφερεαν πολύ καλά αποτελέσματα από τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών, στον Εθνικό Κατηχητικό Διαγωνισμό του Πατριαρχείου της Ρουμανίας «Νέοι και Ηλικιωμένοι για να υμνούν το όνομα του Θεού» και στον Διαγωνισμό Ρουμανικού Πολιτισμού και Πνευματικότητας.

 

Πηγή: https://ziarullumina.ro/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων