Πατριαρχείο Ρουμανίας
31 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας επιβραβεύει τους εθελοντές

Διαδώστε:

Περισσότερα από 1.900 παιδιά από ευάλωτες οικογένειες, απόλαυσαν τα δώρα που πρόσφεραν οι εθελοντές από το Παρεκκλήσιο του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι.

Να σημειωθεί ότι από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021, εθελοντές πραγματοποίησαν 374 ανθρωπιστικές δράσεις, παρέχοντας υποστήριξη σε περισσότερες από 8.600 οικογένειες.

Θέλοντας να επιβραβεύσει τον κόπο όλων αυτών που στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων τους ο Πατριάρχης Ρουμανίας απένειμε στους ενεργούς εθελοντές το Δίπλωμα και το μετάλλιο του αφιερωματικού έτους 2021, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Ρουμανική ποιμαντική φροντίδα για τους Ρουμάνους της διασποράς, συνοδευόμενο από ένα Λεύκωμα του Παρεκκλησίου του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους και ένα ημερολόγιο.

Οι ιερείς και οι εθελοντές του Παρεκκλησίου του Καθεδρικού Ναού ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος εκφράζει πάντα την εκτίμησή του για την κοινωνικοφιλανθρωπική δράση των εθελοντών κατά τις μεγάλες εορτές.

Διαδώστε: