10/12/2019 10/12/2019 Tα εγκαίνια του Ιερού Ναού της εκκλησίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας τέλεσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ τη Δευτέρα. Προστάτες του Ναού ο Άγιος Γεώργιος ο Μέγας και οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και καθ’ όλη την ομιλία του, ο Πατριάρχης τόνισε πως ο ναός είναι αφιερωμένος στο...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 14:02

«Ο στρατός βοηθά στην ενίσχυση της πίστης μας»

Διαδώστε:
«Ο στρατός βοηθά στην ενίσχυση της πίστης μας»

Tα εγκαίνια του Ιερού Ναού της εκκλησίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας τέλεσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ τη Δευτέρα.
Προστάτες του Ναού ο Άγιος Γεώργιος ο Μέγας και οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και καθ’ όλη την ομιλία του, ο Πατριάρχης τόνισε πως ο ναός είναι αφιερωμένος στο στρατό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προσευχόμαστε για την ηγεσία της χώρας, για τις μεγαλύτερες πόλεις και χωριά, τους ηγέτες των αστικών και αγροτικών τοποθεσιών, αλλά και για τον αγαπημένο στρατό του Χριστού».


Ο Πατριάρχης της Ρουμανίας εξήγησε ότι η αγία εκκλησία είναι “μια νέα πύλη στον ουρανό”.
“Ο Άγιος Γεώργιος ο Μέγας είναι υπερασπιστής των χριστιανών. Από πνευματική άποψη, τους βοηθά να ξεπεράσουν όλους τους πειρασμούς που προέρχονται από τα κακά πνεύματα ».
«Ο στρατός βοηθά τους ανθρώπους να ενισχύσουν το θάρρος, την πίστη και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες όταν πρέπει να υπερασπιστούν την εδαφική τους ακεραιότητα και την πνευματική τους ταυτότητα».
Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην κατασκευή της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων