10/09/2019 10/09/2019 Στους σημερινούς γονείς, αλλά και για το γεγονός ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδιά αναφέρθηκε ο Επίσκοπος Προχοβεάνου, κ. Τιμόθεος, βοηθός του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ. Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Ιωακείμ και Άννης, ο Ρουμάνος Ιεράρχης ανέφερε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε το γεγονός ότι  “όλο...
10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:41

“Οι σημερινοί γονείς και οι γονείς της Θεοτόκου”

Διαδώστε:
“Οι σημερινοί γονείς και οι γονείς της Θεοτόκου”

Στους σημερινούς γονείς, αλλά και για το γεγονός ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδιά αναφέρθηκε ο Επίσκοπος Προχοβεάνου, κ. Τιμόθεος, βοηθός του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ.

Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Ιωακείμ και Άννης, ο Ρουμάνος Ιεράρχης ανέφερε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε το γεγονός ότι  “όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να αποκτήσουν παιδιά”.

“Τα παιδιά αντιπροσωπεύουν το μέλλον της κοινωνίας μας” υπογράμμισε και εξέφρασε τις ανησυχίες του για τα δημογραφικά στατιστικά, την υπογεννητικότητα αλλά και το γεγονός ότι αυξάνει ο αριθμός των νέων που επιλέγουν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων