30/03/2024 02/04/2024 Περίπου 120 γονείς και παιδιά συμμετείχαν στην “Πορεία Υπέρ της Ζωής” που διοργάνωσε το Τμήμα Νεολαίας και Κατήχησης της Αρχιεπισκοπής Κραϊόβας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού της κομητείας Ντολ της Ρουμανίας. Ο αγώνας τρεξίματος πραγματοποιήθηκε στο πάρκο “Nicolae Romanescu” στην Κραϊόβα είναι ο δεύτερος κατά σειρά που διοργανώνεται φέτος στο πλαίσιο μίας σειράς εκδηλώσεων...
30 Μαρτίου, 2024 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 22:28

Πάνω από 120 γονείς και παιδιά έτρεξαν στην «Πορεία Υπέρ της Ζωής» στην Κραϊόβα

Διαδώστε:
Πάνω από 120 γονείς και παιδιά έτρεξαν στην «Πορεία Υπέρ της Ζωής» στην Κραϊόβα

Περίπου 120 γονείς και παιδιά συμμετείχαν στην “Πορεία Υπέρ της Ζωής” που διοργάνωσε το Τμήμα Νεολαίας και Κατήχησης της Αρχιεπισκοπής Κραϊόβας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού της κομητείας Ντολ της Ρουμανίας.

Ο αγώνας τρεξίματος πραγματοποιήθηκε στο πάρκο “Nicolae Romanescu” στην Κραϊόβα είναι ο δεύτερος κατά σειρά που διοργανώνεται φέτος στο πλαίσιο μίας σειράς εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για την προώθηση του δικαιώματος στη ζωή των αγέννητων παιδιών και την υποστήριξη εγκύων που αντιμετωίζουν δυσκολίες. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο, διπλώματα και γλυκά ως επιβράβευση και αναγνώριση της συμμετοχής τους στον αγώνα τρεξίματος.

«Η “Πορεία Υπέρ της Ζωής” είναι μια πολύ δημοφιλής εκδήλωση υπέρ της ζωής μεταξύ γονέων και παιδιών. Μας εκπλήσσει ευχάριστα ο αυξανόμεος αριθμός των συμμετεχόντων», δήλωσε ο π. Ștefan Bărbulescu και προσθεσε: «Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κραϊόβας και Μητροπολίτη Ολτενίας κ. Ειρηναίο για την ευλογία που έδωσε για να διοργανωθούν ποικίλες εκδηλώσεις υπέρ της ζωής. Έτσι μπορούμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες για να μεταδώσουμε το μήνυμα υπέρ της ζωής».


Σημειώνεται ότι αναμένεται να δημιουργηθεί το Κέντρο Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης “Αγία Άννα”, που αποσκοπεί στην υποστήριξη των εγκύων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, και θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Ιδρύματος «Ορθόδοξη Κοινωνία των Γυναικών» στην Κραϊόβα.

Περισσότερες από 1.500 τοποθεσίες στη Ρουμανία και τη Δημοκρατία της Μολδαβίας πραγματοποίησαν δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Μήνα υπέρ της Ζωή φέτος.

Φωτογραφίες: Μητρόπολη Ολτενίας

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων