21/12/2020 21/12/2020 Δύο νεανικές ομάδες καλάντων από την ‘Ενωση Ρουμάνων Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR)υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην πατριαρχική κατοικία. Ο Μακαριώτατος εκτίμησε τη χειρονομία των νέων και τους συνεχάρη για την αποστολή τους: «Είμαστε χαρούμενοι που παρά την πανδημία, γιορτάζεται η Γέννηση», δήλωσε ο Πατριάρχης Δανιήλ, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η παράδοση των καλάντων, με την...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 9:11

Πατρ. Ρουμανίας: Να υμνούμε τη Γέννηση του Κυρίου

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: Να υμνούμε τη Γέννηση του Κυρίου

Δύο νεανικές ομάδες καλάντων από την ‘Ενωση Ρουμάνων Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR)υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην πατριαρχική κατοικία.

Ο Μακαριώτατος εκτίμησε τη χειρονομία των νέων και τους συνεχάρη για την αποστολή τους:

«Είμαστε χαρούμενοι που παρά την πανδημία, γιορτάζεται η Γέννηση», δήλωσε ο Πατριάρχης Δανιήλ, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η παράδοση των καλάντων, με την οποία υμνούμε τη Γέννηση του Κυρίου, είναι απαραίτητη, ακόμα κι αν πλέον γίνεται σε μικρότερες ομάδες”.


Ο Σύνδεσμος Ορθόδοξων Φοιτητών στη Ρουμανία ιδρύθηκε στις 14 Ιουνίου 1990 στο Βουκουρέστι με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου, με πρωτοβουλία φοιτητών και διδακτορικών φοιτητών από διάφορες σχολές.
Η ASCOR έχει εθνικό χαρακτήρα, με υποκαταστήματα σε όλα τα πανεπιστημιακά κέντρα της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων