20/08/2021 20/08/2021 Η βάση για τον Σταυρό και τα Προσκυνητάρια τοποθετήθηκαν στο τέμπλο στον Εθνικό και Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου στην αρχή της εβδομάδας. Τα δύο προσκυνητάρια που θα βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Σταυρού θα απεικονίζουν την Παναγία και τον Άγιο Ιωάννη τον Ευαγγελιστή. Ο Σταυρός και οι Εικόνες θα τοποθετηθούν τον Σεπτέμβριο όταν αποσυναρμολογηθεί η...
20 Αυγούστου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 22:03

Προχωρούν οι εργασίες στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Προχωρούν οι εργασίες στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου

Η βάση για τον Σταυρό και τα Προσκυνητάρια τοποθετήθηκαν στο τέμπλο στον Εθνικό και Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου στην αρχή της εβδομάδας. Τα δύο προσκυνητάρια που θα βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Σταυρού θα απεικονίζουν την Παναγία και τον Άγιο Ιωάννη τον Ευαγγελιστή.

Ο Σταυρός και οι Εικόνες θα τοποθετηθούν τον Σεπτέμβριο όταν αποσυναρμολογηθεί η σκαλωσιά. Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες αγιογράφησης εντός του Ιερού Ναού καθώς και τα ψηφιδωτά στο πίσω μέρος του τέμπλου.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι εξωτερικές εργασίες του Ναού κυρίως στον κεντρικό πύργο και στη νότια και δυτική πρόσοψη. Ενώ έχουν ολοκληρωθεί τα τείχη που θα συνδέουν το καμπαναριό.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων