06/06/2024 06/06/2024 Η Αγία Γραφή ήταν πρώτη στις πωλήσεις βιβλίων του εκδοτικού οίκου του Πατριαρχείου Ρουμανίας κατά τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Bookfest 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στο Romexpo, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο εκδοτικός οίκος του Πατριαρχείου Ρουμανίας εκδίδει βιβλία Ορθόδοξου χριστιανικού και πνευματικού περιεχομένου, καθώς και...
06 Ιουνίου, 2024 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 13:04

Ρουμανία: Η Αγία Γραφή πρώτη στις προτιμήσεις στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Bookfest 2024

Διαδώστε:
Ρουμανία: Η Αγία Γραφή πρώτη στις προτιμήσεις στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Bookfest 2024

Η Αγία Γραφή ήταν πρώτη στις πωλήσεις βιβλίων του εκδοτικού οίκου του Πατριαρχείου Ρουμανίας κατά τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Bookfest 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στο Romexpo, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο εκδοτικός οίκος του Πατριαρχείου Ρουμανίας εκδίδει βιβλία Ορθόδοξου χριστιανικού και πνευματικού περιεχομένου, καθώς και ειδικές εκδόσεις από σημαντικές πτυχές της ζωής και δράσης της Ρουμανικής Εκκλησίας.

Ωστόσο, η Αγία Γραφή, το ιερό κείμενο του χριστιανισμού, ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Έκθεσης.

Αναλυτικά τα βιβλία που ήταν πρώτα σε πωλήσεις: 

1. The Bible
2. Book of Prayers
3. Teaching of Orthodox Christian Faith
4. Byzantine Civilization, Steven Runciman
5. Collection Treasures of the Philology – On the Prayer of the Heart

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Bookfest 2024 διοργανώνεται από την Ένωση Ρουμάνων Εκδοτών, υπό την αιγίδα της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Εκδοτών και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στο Βουκουρέστι. Η Δημοκρατία της Μολδαβίας ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της φετινής Έκθεσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων