06/06/2020 07/06/2020 Στην Ρουμανία, η Εκκλησία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το φιλανθρωπικό έργο της, το οποίο έχει εντατικοποιηθεί εν μέσω πανδημίας. Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Συγκεκριμένα, η Αρχιεπισκοπή Ιασίου προέβη στην δωρεά 270 δεμάτων προστατευτικού υλικού από την πανδημία του κορωνοϊού προς τους οικογενειακούς γιατρούς του Νομού Ιασίου. Η δωρεά αξίας 2.300 ευρώ περίπου...
06 Ιουνίου, 2020 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 1:30

Ρουμανία: Η Εκκλησία στηρίζει τους οικογενειακούς γιατρούς

Διαδώστε:
Ρουμανία: Η Εκκλησία στηρίζει τους οικογενειακούς γιατρούς

Στην Ρουμανία, η Εκκλησία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το φιλανθρωπικό έργο της, το οποίο έχει εντατικοποιηθεί εν μέσω πανδημίας.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Συγκεκριμένα, η Αρχιεπισκοπή Ιασίου προέβη στην δωρεά 270 δεμάτων προστατευτικού υλικού από την πανδημία του κορωνοϊού προς τους οικογενειακούς γιατρούς του Νομού Ιασίου.

Η δωρεά αξίας 2.300 ευρώ περίπου (11.000 λέϊ), παραδόθηκε στο τοπικό τμήμα του Εθνικού Συλλόγου Οικογενειακών Ιατρών και συγκεντρώθηκε από προσφορές μέσω του Διαδικτύου και της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας και Κεντρικής Ευρώπης του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση είναι συνέχεια της εκστρατείας που ξεκίνησε τον Απρίλιο, όταν 300 δέματα που περιείχαν προστατευτικές μάσκες και χειρουργικά γάντι, διανεμήθηκαν προς τους οικογενειακούς γιατρούς στους Νομούς του Ιασίου και του Μποτοσάνι.

Τα προστατευτικά υλικά συνοδεύτηκαν από ένα προσευχητάρι, μια εικόνα της Αγίας Παρασκευής και ένα μήνυμα από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Ιασίου κ. Θεοφάνη απευθυνόμενο στους γιατρούς.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Αρχιεπισκοπής Ιασίου, μπορούν να κάνουν δωρεές απευθείας στην πλατφόρμα fiideajutor.ro.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων