02/08/2024 02/08/2024 Μαθητές Γυμνασίου από το Βουκουρέστι, το Ιάσιο, το Μποτοσάνι και την Ιαλομίτσα συμμετέχουν από τις 30 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στο θερινό σχολείο «The Future is pro-life», που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Coșula (Κοσούλα) της κομητείας Μποροσάνι. Το θερινό σχολείο διοργανώνει ο Σύλλογος «Φοιτητές για τη Ζωή» και έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους...
02 Αυγούστου, 2024 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024 - 17:59

Ρουμανία: Μαθητές Γυμνασίου συμμετέχουν σε θερινό σχολείο “Υπέρ της Ζωής” σε Μοναστήρι

Διαδώστε:
Ρουμανία: Μαθητές Γυμνασίου συμμετέχουν σε θερινό σχολείο “Υπέρ της Ζωής” σε Μοναστήρι

Μαθητές Γυμνασίου από το Βουκουρέστι, το Ιάσιο, το Μποτοσάνι και την Ιαλομίτσα συμμετέχουν από τις 30 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στο θερινό σχολείο «The Future is pro-life», που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Coșula (Κοσούλα) της κομητείας Μποροσάνι.

Το θερινό σχολείο διοργανώνει ο Σύλλογος «Φοιτητές για τη Ζωή» και έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους για τον κίνδυνο που ενέχει η άμβλωση, για την ανάπτυξη του εμβρύου και για τον τρόπο υποστήριξης των εγκύων που ανιτμετωπίζουν δυσκολίες.

Ομιλητές ήταν ο π. Radu Brânza, συντονιστής του τμήματος “Υπέρ της Ζωής” Ιασίου, η Gilia Crăciun, συστημική ψυχοθεραπεύτρια ζεύγους και οικογένειας τμήματος “Υπέρ της Ζωής” Ιασίου, ο π. Petru Cernat, ο Răzvan Constantin Popovici και ο Emanuel Buta, καθώς και ο π. Dosoftei Dijmărescu από την Ιερά Μονή Πουτνά.

Το πρώτο θερινό σχολείο “Υπέρ της Ζωής” διοργανώθηκε το 2019, και έως σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 150 νέοι από τη Ρουμανία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων