06/08/2024 06/08/2024 Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τιργοβιστίου κ. Νήφωνος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα μεταβεί στη Ρουμανία για να συμμετάσχει την Κυριακή, 11 Αυγούστου, στους εορτασμούς της μνήμης του Αγίου Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος αναδιοργάνωσε τον εκκλησιαστικό βίο της Εκκλησίας Ρουμανίας. Ο Πανιερώτατος θα είναι επίσης ο ομιλητής κατά το...
06 Αυγούστου, 2024 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2024 - 13:28

Στη Ρουμανία ο Κωνσταντίας Βασίλειος για τους εορτασμούς για τον Άγιο Νήφωνα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως

Διαδώστε:
Στη Ρουμανία ο Κωνσταντίας Βασίλειος για τους εορτασμούς για τον Άγιο Νήφωνα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τιργοβιστίου κ. Νήφωνος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα μεταβεί στη Ρουμανία για να συμμετάσχει την Κυριακή, 11 Αυγούστου, στους εορτασμούς της μνήμης του Αγίου Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος αναδιοργάνωσε τον εκκλησιαστικό βίο της Εκκλησίας Ρουμανίας.

Ο Πανιερώτατος θα είναι επίσης ο ομιλητής κατά το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που θα τελεστεί υπαίθρια έξω από τον Καθεδρικό Ναό του Targoviste.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων