09/12/2020 09/12/2020 Πραγματοποιείται και φέτος για δέκατη χρονιά η χριστουγεννιάτικη εκστρατεία “Στην αγκαλιά της μητέρας”, από την Κοινωνική Αποστολή “Διακονία” της Μητρόπολης Βεσσαραβίας της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας Η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη ανηλίκων και ανύπανδρων μητέρων, αλλά και εκείνων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. “Αυτή η εκστρατεία είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το ζήτημα των...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:04

“Στην Αγκαλιά της Μητέρας” για 10η χρονιά

Διαδώστε:
“Στην Αγκαλιά της Μητέρας” για 10η χρονιά

Πραγματοποιείται και φέτος για δέκατη χρονιά η χριστουγεννιάτικη εκστρατεία “Στην αγκαλιά της μητέρας”, από την Κοινωνική Αποστολή “Διακονία” της Μητρόπολης Βεσσαραβίας της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας
Η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη ανηλίκων και ανύπανδρων μητέρων, αλλά και εκείνων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
“Αυτή η εκστρατεία είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το ζήτημα των ανύπαντρων μητέρων, αλλά και να ευχαριστήσουμε τους δωρητές που ήταν μαζί μας στις προσπάθειές μας να κρατήσουμε τα παιδιά με τις μητέρες τους” δήλωσε η Μικαέλα Μπελέι, συντονίστρια του Κέντρου Μητρότητας προσθέτοντας: “Φέτος, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι μητέρες είναι ακόμη μεγαλύτερες, αλλά η ομάδα είναι μαζί τους και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τις στηρίξει στο ταξίδι τους για να ξαναχτίσουν το μέλλον τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων