08/07/2019 08/07/2019 Με αφορμή την συμπλήρωση 11 χρόνων από την ενθρόνισή του στην Επισκοπή Βορείου Ευρώπης, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Μακάριος αποφάσισε να επισκεφθεί κρατούμενους στις φυλακές του Όσλο. «Πριν από έναν χρόνο, με την συμπλήρωση της δεκαετίας, ήμουν στη Γροιλανδία, για να κηρύξω το ευαγγέλιο για τους Ρουμάνους και τους ντόπιους σε...
08 Ιουλίου, 2019 - 10:19

Στο πλευρό των φυλακισμένων ο Επίσκοπος Μακάριος

Διαδώστε:
Στο πλευρό των φυλακισμένων ο Επίσκοπος Μακάριος

Με αφορμή την συμπλήρωση 11 χρόνων από την ενθρόνισή του στην Επισκοπή Βορείου Ευρώπης, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Μακάριος αποφάσισε να επισκεφθεί κρατούμενους στις φυλακές του Όσλο.

«Πριν από έναν χρόνο, με την συμπλήρωση της δεκαετίας, ήμουν στη Γροιλανδία, για να κηρύξω το ευαγγέλιο για τους Ρουμάνους και τους ντόπιους σε αυτά τα παγωμένα εδάφη. Σήμερα βρίσκομαι στο πλευρό των ανθρώπων που στερούνται της ελευθερίας τους στις φυλακές στο Όσλο της Νορβηγίας” δήλωσε ο κ. Μακάριος.

«Καλώ τον Άγιο Εφραίμ να τους προστατεύσει και να τους διαφωτίσει» τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων