31/12/2022 31/12/2022 Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην πάπα Βενέδικτου σε ηλικία 95 ετών, εξέφρασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ Σημειώνεται ότι ο Βενέδικτος ο 16ος, έγινε το 2013 ο πρώτος Ποντίφικας που παραιτήθηκε έπειτα από 600 χρόνια, και λάμβανε θεραπεία σε πρώην μοναστήρι στο Βατικανό όπου ζούσε έκτοτε. “Με βαθιά λύπη έμαθα την εκδημία, μετά...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 21:34

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Ρουμανίας για την εκδημία του πάπα Βενέδικτου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Ρουμανίας για την εκδημία του πάπα Βενέδικτου

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην πάπα Βενέδικτου σε ηλικία 95 ετών, εξέφρασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ

Σημειώνεται ότι ο Βενέδικτος ο 16ος, έγινε το 2013 ο πρώτος Ποντίφικας που παραιτήθηκε έπειτα από 600 χρόνια, και λάμβανε θεραπεία σε πρώην μοναστήρι στο Βατικανό όπου ζούσε έκτοτε.

“Με βαθιά λύπη έμαθα την εκδημία, μετά από μακρά ταλαιπωρία που υπέμεινε με πολύ θάρρος, εκείνου που ήταν ο 265ος Επίσκοπος Ρώμης, ο πάπας Βενέδικτος 16ος’, μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο της απώλειας του πρώην πάπα, και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας σε ολόκληρη τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό, Αυτόν που είναι η ανάσταση και η ζωή, να αναπαύσει την ψυχή του πάπα Βενέδικτου 16ου”, όπως ανέφερε ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ.

Διαβάστε ακόμη:

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Γεωργίας για την εκδημία του πάπα Βενέδικτου

Πέθανε ο πρώην πάπας Βενέδικτος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων