12/05/2022 12/05/2022 Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Victor Chirilă, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βανάτου κ. Ιωάννη και τους δημάρχους της Τιμισοάρα. Η Τιμισοάρα θα αδελφοποιηθεί με την Μπάλτσι. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης δέχθηκε την Παρασκευή την επίσκεψη του κ. Victor Chirilă (Βίκτορ Κιρίλε) στο Βουκουρέστι. Ο Πρέσβης προηγουμένως είχε συναντηθεί με...
12 Μαΐου, 2022 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 12:57

Συνάντηση Πρέσβη της Μολδαβίας με Μητροπολίτη Βανάτου – Συμφωνία αδελφοποίησης Τιμισοάρα και Μπάλτσι

Διαδώστε:
Συνάντηση Πρέσβη της Μολδαβίας με Μητροπολίτη Βανάτου – Συμφωνία αδελφοποίησης Τιμισοάρα και Μπάλτσι

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Victor Chirilă, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βανάτου κ. Ιωάννη και τους δημάρχους της Τιμισοάρα. Η Τιμισοάρα θα αδελφοποιηθεί με την Μπάλτσι.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης δέχθηκε την Παρασκευή την επίσκεψη του κ. Victor Chirilă (Βίκτορ Κιρίλε) στο Βουκουρέστι. Ο Πρέσβης προηγουμένως είχε συναντηθεί με τις τοπικές αρχές, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας αδελφοποίησης μεταξύ Τιμισοάρα και της πόλης Μπάλτσι.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Πρέσβη για τον πρόσφατο διορισμό του στη διπλωματική αποστολή στη χώρα, διαβεβαιώνοντάς τον για την συνεργασία με τη Δημοκρατία της Μολδαβίας σε πολιτιστικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο διάλογος έγινε σε φιλικό κλίμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επισκοπής Τιμισοάρα.

Στις 6-7 Μαΐου, ο Πρέσβης Victor Chirilă είχε επίσης συνάντηση με τον Αντινομάρχη της κομητείας Timiş, Sorin Gabriel Ionescu, με τον δήμαρχο της Τιμισοάρα, Dominic Fritz, και με μαθητές από τη Δημοκρατία της Μολδαβίας.

Φωτογραφία: Facebook / Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στη Ρουμανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων