28/02/2019 28/02/2019 Θεία λειτουργία στη νοηματική γλώσσα τελέστηκε στην  ενορία Curtea de Arges στην Ρουμανία, παρουσία πλήθους πιστών με προβλήματα ακοής. Την θεία λειτουργία έχει “μεταφράσει” στην νοηματική γλώσσα ο πατήρ Τάρου Καταλίν. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Ιερέας ευχαρίστησε τους πιστούς, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να «αγκαλιάζουμε αυτούς που δεν μπορούν να ακούσουν το Λόγο του...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:20

Θεία λειτουργία στη νοηματική γλώσσα

Διαδώστε:
Θεία λειτουργία στη νοηματική γλώσσα

Θεία λειτουργία στη νοηματική γλώσσα τελέστηκε στην  ενορία Curtea de Arges στην Ρουμανία, παρουσία πλήθους πιστών με προβλήματα ακοής. Την θεία λειτουργία έχει “μεταφράσει” στην νοηματική γλώσσα ο πατήρ Τάρου Καταλίν. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Ιερέας ευχαρίστησε τους πιστούς, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να «αγκαλιάζουμε αυτούς που δεν μπορούν να ακούσουν το Λόγο του Θεού, αλλά αναζητούν την ορθόδοξη αλήθεια σε αυτή τη γλώσσα».

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας επιδεικνύει ευαισθησία απέναντι στους ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Η τηλεόραση του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, Trinitas, μεταδίδει προγράμματα στη νοηματική γλώσσα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων