22/11/2019 22/11/2019 Στους τρόπους με τους οποίους πρέπει να αντισταθούμε στον κοινωνικό καταναλωτισμό, ο οποίος περιβάλλει την κοινωνία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Ο βασικός τρόπος για να αντισταθούμε σε αυτό το πνεύμα είναι να μετέχουμε στις ακολουθίες της Εκκλησίας. Να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στη προσευχή. Να...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 8:57

“Το πολυτιμότερο δώρο που έχουμε είναι η αγάπη”

Διαδώστε:
“Το πολυτιμότερο δώρο που έχουμε είναι η αγάπη”

Στους τρόπους με τους οποίους πρέπει να αντισταθούμε στον κοινωνικό καταναλωτισμό, ο οποίος περιβάλλει την κοινωνία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Ο βασικός τρόπος για να αντισταθούμε σε αυτό το πνεύμα είναι να μετέχουμε στις ακολουθίες της Εκκλησίας. Να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στη προσευχή. Να μελετούμε το κείμενο της Αγίας Γραφής. Να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στους αρρώστους δίνοντας τους χαρά και ανακούφιση. Αν δεν έχουμε να τους προσφέρουμε υλικά αγαθά, μπορούμε να τους προσφέρουμε την αγάπη μας. Είναι το πολυτιμότερο δώρο που έχουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε και στη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τονίζοντας για την Παναγία πως: “η Μητέρα του Θεού δείχνει τον δρόμο της αφοσίωσης προς όλους μας με το παράδειγμά της”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων