25/05/2021 25/05/2021 Στην Κρύπτη του Αγίου Σάββα στο Βρακάρ του Βελιγραδίου υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου άρχισε τις εργασίες της η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η Ιερά Σύνοδος πραγματοποιείται στην κρύπτη που είναι εξοπλισμένη ώστε να μπορεί να διεξαχθεί με αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα να τηρηθούν τα επιδημιολογικά μέτρα που...
25 Μαΐου, 2021 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 18:39

Άρχισε τις εργασίες η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων στη Σερβία

Διαδώστε:
Άρχισε τις εργασίες η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων στη Σερβία

Στην Κρύπτη του Αγίου Σάββα στο Βρακάρ του Βελιγραδίου υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου άρχισε τις εργασίες της η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η Ιερά Σύνοδος πραγματοποιείται στην κρύπτη που είναι εξοπλισμένη ώστε να μπορεί να διεξαχθεί με αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα να τηρηθούν τα επιδημιολογικά μέτρα που έχουν οριστεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Σερβίας.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό, η Σύνοδος ξεκινά με την έγκριση της ημερήσιας διάταξης, η οποία αποτελείται από ληφθέντα αντικείμενα που υποβλήθηκαν από την Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων, και συνεχίζεται με την εξέταση των εκθέσεων όλων των κεντρικών εκκλησιαστικών οργάνων.

Στο τέλος της συνεδρίασης η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων θα εκδωθεί δελτίο τύπου σχετικά με το έργο της.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων