14/12/2020 14/12/2020 Για την ύπαρξη πλαστών λογαριασμών, που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα (ιδιαίτερα στο Facebook και Instagram) και καπηλεύονται το όνομα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με το έμβλημά της για οικονομικούς σκοπούς, ενημερώνει τo ευρύ κοινό, σήμερα, το Πατριαρχείο Σερβίας. Η υπηρεσία Ενημέρωσης και Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δέχθηκε πολλά ερωτήματα από πιστούς σχετικά με αυτούς...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 12:45

Άσχετοι με το Πατριαρχείο οι πλαστοί λογαριασμοί

Διαδώστε:
Άσχετοι με το Πατριαρχείο οι πλαστοί λογαριασμοί

Για την ύπαρξη πλαστών λογαριασμών, που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα (ιδιαίτερα στο Facebook και Instagram) και καπηλεύονται το όνομα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με το έμβλημά της για οικονομικούς σκοπούς, ενημερώνει τo ευρύ κοινό, σήμερα, το Πατριαρχείο Σερβίας.

Η υπηρεσία Ενημέρωσης και Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δέχθηκε πολλά ερωτήματα από πιστούς σχετικά με αυτούς τους λογαριασμούς, που ζητούσαν οικονομική στήριξη δήθεν προς την εκκλησία.   

«Οι μόνες επίσημες υπηρεσίες της», όπως αναφέρει το Πατριαρχείο, «βρίσκονται στις διευθύνσεις www.spc.srb και το spc.rs, ενώ δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή ούτε ένα λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο με τον τίτλο “Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία”. Αυτή η σελίδα δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας μας. Αν η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία είχε λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (και αν, σε κάθε περίπτωση, υπάρξει στο μέλλον), θα ήταν ανηρτημένος και στην εν λόγω επίσημη ιστοσελίδα.

Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε τους κατόχους λογαριασμών σε κοινωνικά δίκτυα, που φέρουν το όνομα “Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία” και κρατούν το επίσημο έμβλημά μας, να το αφαιρέσουν το συντομότερο δυνατόν, διότι αποτελεί προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας».

Υπηρεσία πληροφόρησης της σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων