05/05/2019 05/05/2019 Διεθνές επιστημονικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Ποντγκόριτσα, το οποίο διοργανώθηκε από την Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Θέμα του συνεδρίου ήταν η “Θρησκευτικές ελευθερίες στο Μαυροβούνιο” και αφορμή για την εξέταση του ζητήματος αυτού στάθηκε μια απόφαση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου σχετικά με την αλλαγή συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας. “Είμαστε ευγνώμονες στον Κύριο και...
05 Μαΐου, 2019 - 11:41

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στην Ποντγκόριτσα

Διαδώστε:
Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στην Ποντγκόριτσα

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Ποντγκόριτσα, το οποίο διοργανώθηκε από την Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Θέμα του συνεδρίου ήταν η “Θρησκευτικές ελευθερίες στο Μαυροβούνιο” και αφορμή για την εξέταση του ζητήματος αυτού στάθηκε μια απόφαση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου σχετικά με την αλλαγή συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας. “Είμαστε ευγνώμονες στον Κύριο και σε σας ότι ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας. Όλοι μας κατανοούμε τη σοβαρότητα του θέματος, και εδώ ήρθαμε για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα που θα συμβάλουν στην αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν πραγματικά διαβρωθεί. Σε αρκετές περιοχές του κόσμου τα θρησκευτικά δικαιώματα καταπατούνται, αλλά αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στη χώρα μας” ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων