29/05/2019 29/05/2019 Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Εκκλησίας Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμούρ κ. Νικόλαο είχε στα μέσα τις περασμένης εβδομάδας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, συζητήθηκαν τα θέματα της ενότητας των αδελφικών σλαβικών λαών της Ρωσίας και της Σερβίας, ενωμένα με την αποστολή των διαφωτιστικών αδελφών, των Αγίων Αποστόλων Κύριλλο και Μεθόδιο. Ο...
29 Μαΐου, 2019 - 10:23

Εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας στο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας στο Πατρ. Σερβίας

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Εκκλησίας Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμούρ κ. Νικόλαο είχε στα μέσα τις περασμένης εβδομάδας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, συζητήθηκαν τα θέματα της ενότητας των αδελφικών σλαβικών λαών της Ρωσίας και της Σερβίας, ενωμένα με την αποστολή των διαφωτιστικών αδελφών, των Αγίων Αποστόλων Κύριλλο και Μεθόδιο. Ο Πατριάρχης κ.κ. Ειρηναίος από την πλευρά του αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της πνευματικής ζωής στην Άπω Ανατολή και στην κατάσταση της εκκλησιαστικής διαφώτισης μεταξύ των κατοίκων της Μητρόπολης Αμούρ. Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε δεξίωση προς τιμήν του επισκέπτη, μετά την οποία πραγματοποιήθηκε εκδρομή γύρω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Σάββα και το Μουσείο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων