Πατριαρχείο Σερβίας
10 Οκτωβρίου, 2020

Ευχές από την Σερβία στον Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:

Τις ευχές του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς  και του πρίγκιπα της Σερβίας Αλεξάνδρου Καρατζόρτζεβιτς για ταχεία ανάρρωση δέχθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος.

Ο πρέσβης της Σερβίας στο Μαυροβούνιο κ. Βλαντιμίρ Μπόζοβιτς επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχές του σέρβου προέδρου  Αλεξάνταρ Βούτσιτς για ταχεία ανάρρωση καθώς και τη βούληση του πως η Σερβία θα συνδράμει σε οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστεί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πρεσβεία της Σερβίας στο Μαυροβούνιο αναφέρει πως ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε θερμά τον σέρβο πρόεδρο για τις ευχές και το ενδιαφέρον του και τόνισε πως η προσευχή του ενώνεται με αυτές του σερβικού λαού στις δύσκολες προκλήσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο κ. Μπόζοβιτς βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους θεράποντες ιατρούς προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη.

Με επιστολή που απέστειλε στον Σεβασμιώτατο ο πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του προσεύχονται για αυτόν.

 

Διαδώστε: