17/02/2021 17/02/2021 Στο “Σερβικό Σπίτι” στην Ποντγκόριτσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής βραβείων για το πρώτο “Φεστιβάλ Σερβικής Τέχνης”. Το βραβείο “Δρ Lazo Kostić” στον τομέα του σερβικού πολιτισμού, των ανθρωπιστικών επιστημών και της επιστημονικής δημιουργικότητας απονεμήθηκε στον Δρ π. Βέλιμπορ Ντζόμιτς για το βιβλίο “Σερβική Εκκλησία και Σύγχρονη Κρατικότητα” που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 9:47

Φεστιβάλ Σερβικής Τέχνης στη Ποντγκόριτσα

Διαδώστε:
Φεστιβάλ Σερβικής Τέχνης στη Ποντγκόριτσα

Στο “Σερβικό Σπίτι” στην Ποντγκόριτσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής βραβείων για το πρώτο “Φεστιβάλ Σερβικής Τέχνης”.

Το βραβείο “Δρ Lazo Kostić” στον τομέα του σερβικού πολιτισμού, των ανθρωπιστικών επιστημών και της επιστημονικής δημιουργικότητας απονεμήθηκε στον Δρ π. Βέλιμπορ Ντζόμιτς για το βιβλίο “Σερβική Εκκλησία και Σύγχρονη Κρατικότητα” που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο Σερβικού Πολιτισμού στο Νίκσιτς.

Με την ευκαιρία αυτή, ο π. Βέλιμπορ ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και τον διοργανωτή για τη τιμητική διάκριση να λάβει το πρώτο βραβείο με το όνομα “Lazο Kostić”, ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους δικηγόρους, ιστορικούς και επιστήμονες του σερβικού λαού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων