02/05/2020 02/05/2020 12.500 προστατευτικές μάσκες δώρισε στο τοπικό νοσοκομείο η Επισκοπή Μπάνια Λούκα. Η Εκκλησία της Σερβίας συμπαρίσταται από τη πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του ο COVID-19 τόσο στο κρατικό σύστημα υγείας με δωρεές, όσο στους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζονται στήριξη. “Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Επίσκοπο κ. Εφραίμ και γίνεται...
02 Μαΐου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2020 - 9:52

Η Εκκλησία αρωγός στην καταπολέμηση της πανδημίας

Διαδώστε:
Η Εκκλησία αρωγός στην καταπολέμηση της πανδημίας

12.500 προστατευτικές μάσκες δώρισε στο τοπικό νοσοκομείο η Επισκοπή Μπάνια Λούκα.

Η Εκκλησία της Σερβίας συμπαρίσταται από τη πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του ο COVID-19 τόσο στο κρατικό σύστημα υγείας με δωρεές, όσο στους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζονται στήριξη.

“Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Επίσκοπο κ. Εφραίμ και γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της περιοχής μας. Η ενέργεια αυτή δείχνει το ενδιαφέρον της Εκκλησίας μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας”, τόνισε ο εκπρόσωπος της Επισκοπής κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υλικού.

Στην ανακοίνωση της η Επισκοπή αναφέρει επίσης πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Εκκλησία εντείνει τις προσευχές της προκειμένου με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεραστεί και αυτή η κρίση, καλώντας τους πιστούς να είναι πάντα συνεπείς προς τις υγειονομικές αρχές τηρώντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων