03/10/2023 03/10/2023 Τους πρωτοετείς φοιτητές της υποδέχθηκε χθες, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου.   Τους φοιτητές και τις φοιτήτριες καλωσόρισε ο Κοσμήτορας της Σχολής Δρ. π. Ζόραν Ράνκοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της Σχολής τονίζοντας προς τους νέους και τις νέες ότι είναι τιμή να φοιτούν σε μια από τις πρώτες Σχολές του Πανεπιστημίου...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 13:38

Η Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές

Τους πρωτοετείς φοιτητές της υποδέχθηκε χθες, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου.  

Τους φοιτητές και τις φοιτήτριες καλωσόρισε ο Κοσμήτορας της Σχολής Δρ. π. Ζόραν Ράνκοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της Σχολής τονίζοντας προς τους νέους και τις νέες ότι είναι τιμή να φοιτούν σε μια από τις πρώτες Σχολές του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου. Κάλεσε, επίσης, τους πρωτοετείς φοιτητές να εργαστούν κατά τα χρόνια της φοίτησής τους έτσι ώστε ο καθένας ξεχωριστά να συμβάλει στην εξέλιξη της επιστήμης.

Στο  πλαίσιο της τελετής υποδοχής οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο σπουδών της Σχολής σχετικά με τα μαθήματα τα οποία θα διδαχθούν, ενώ από την πλευρά της η υπεύθυνη ακαδημαϊκών υποθέσεων ενημέρωσε σχετικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει το αρμόδιο τμήμα του Πανεπιστημίου.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Πηγή: TV HRAM

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων