Πατριαρχείο Σερβίας
09 Φεβρουαρίου, 2022

Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης κοντά στις πολύτεκνες οικογένειες

Διαδώστε:

Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης στο πλαίσιο ανθρωπιστικής δράσης με την ονομασία «Μητέρα των Εννέα Γιούγκοβιτς – Λαϊκή Κουζίνα στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια», ανακοίνωσε ότι το περασμένο διάστημα συγκέντρωσε προμήθειες αξίας 5.000 ευρώ, με τη βοήθεια της Λέσχης Νέων από την Ποντγκόριτσα.

«Αυτοί οι γενναίοι νέοι κατάφεραν να υλοποιήσουν με επιτυχία την ανθρωπιστική δράση για τη συγκέντρωση προμηθειών που θα έλυνε τις ανάγκες των οικογενειών με χαμηλό εισόδημα σε μια στιγμή ανάγκης. Έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν σακιά με αλεύρι και καλαμπόκι για τις φάρμες που λειτουργούν υπό την αιγίδα της Επισκοπικής Φιλανθρωπικής Οργάνωσης “Μητέρα των Εννέα Γιούγκοβιτς”», αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση («Μητέρα των Εννέα Γιούγκοβιτς»).

«Αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι διακρίνονται για την ενέργειά τους και τη συνεχή προσφορά τους, γι’ αυτό μας ενθαρρύνουν να προχωράμε παρακάτω. Ανάλογα με τις δυνατότητές τους, πάντα ανταποκρίνονταν με χαρά στην έκκληση για βοήθεια. Δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά παρά μόνο να τους ευχηθούμε πρόοδο και ό,τι καλό μπορεί να προσφέρει ο Θεός. Είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για αυτήν τη δωρεά», ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση.

Διαδώστε: