24/01/2021 24/01/2021 Να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κυρός Αμφιλόχιος προέτρεψε τον π. Παύλο Μπόζοβιτς κατά την εις πρεσβύτερον χειροτονία του, ο Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και Νοτιο-κεντρικής Αμερικής κ. Κύριλλος. Ο Πανιερώτατος ιερούργησε, χθες, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Ποντγκόριτσα στην οποία τέλεσε και την χειροτονία στο δεύτερο βαθμό της...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 11:17

Με την ευχή να βαδίσει στα βήματα του μακαριστού Αμφιλόχιου

Διαδώστε:
Με την ευχή να βαδίσει στα βήματα του μακαριστού Αμφιλόχιου

Να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κυρός Αμφιλόχιος προέτρεψε τον π. Παύλο Μπόζοβιτς κατά την εις πρεσβύτερον χειροτονία του, ο Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και Νοτιο-κεντρικής Αμερικής κ. Κύριλλος.

Ο Πανιερώτατος ιερούργησε, χθες, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Ποντγκόριτσα στην οποία τέλεσε και την χειροτονία στο δεύτερο βαθμό της ιεροσύνης του διακόνου π. Παύλου, κατόπιν ευλογίας του τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, Επισκόπου Μπουντίλιε και Νίκτσιτς, κ. Ιωαννίκιου.

“Ο πατήρ Παύλος θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το ποιμαντικό του έργο” υπογράμμισε ο Πανιερώτατος προτρέποντας τον παράλληλα να έχει ως πρότυπο στη διακονία του αυτή μορφές που σφράγισαν την Ορθόδοξη πορεία του Μαυροβουνίου, όπως ο προσφάτως εκλιπών, μακαριστός κυρός Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων