09/06/2020 09/06/2020 Τις εργασίες στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στο Βελιγράδι επιθεώρησε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο ναός αυτός βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωσή του.  Ο Μακαριώτατος, νωρίτερα, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε σε παρεκκλήσιο του ναού, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια τόσο για τους εφημερίους οι οποίοι με τον...
09 Ιουνίου, 2020 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 21:52

Ο Πατριάρχης επιθεώρησε τις εργασίες σε ναού του Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης επιθεώρησε τις εργασίες σε ναού του Βελιγραδίου

Τις εργασίες στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στο Βελιγράδι επιθεώρησε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο ναός αυτός βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωσή του. 

Ο Μακαριώτατος, νωρίτερα, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε σε παρεκκλήσιο του ναού, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια τόσο για τους εφημερίους οι οποίοι με τον καθημερινό τους αγώνα συμβάλουν στην ολοκλήρωση του έργου, όσο και για τους ευεργέτες του ναού ευχαριστώντας τους για τη συμβολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων