01/02/2024 01/02/2024 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος συναντήθηκε με πενταμελή αντιπροσωπεία του Τμήματος Εκτάκτων Καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, χθες στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι. Κατά την συζήτηση που ακολούθησε, το μείζων θέμα που τέθηκε ήταν η δυνατότητα πυροπροστασίας μοναστηριακών κτιρίων, ναών και αντικειμένων ιδιαίτερης σημασίας για την εν Σερβία  Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο Μακαριώτατος επεσήμανε ότι με ένα...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 16:39

Ο Πατριάρχης Σερβίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Τμήματος Εκτάκτων Καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Τμήματος Εκτάκτων Καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος συναντήθηκε με πενταμελή αντιπροσωπεία του Τμήματος Εκτάκτων Καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, χθες στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι.

Κατά την συζήτηση που ακολούθησε, το μείζων θέμα που τέθηκε ήταν η δυνατότητα πυροπροστασίας μοναστηριακών κτιρίων, ναών και αντικειμένων ιδιαίτερης σημασίας για την εν Σερβία  Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο Μακαριώτατος επεσήμανε ότι με ένα καλά μελετημένο και συντονισμένο σχέδιο, με κοινές προσπάθειες, μπορούν να επιτευχθούν πολλά για το καλό όλων.

Στο τέλος, αντηλλάγησαν δώρα. Η αντιπροσωπεία του Τμήματος Εκτάκτων Καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών προσέφερε στον Μακαριώτατο ένα πυροσβεστικό κράνος.

Πηγή: spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων