23/10/2024 23/10/2024 Συνάντηση με τον Κόπτη Επίσκοπο Σουηδίας Βενιαμίν είχε εχθές, Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στην έδρα του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι, ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος.  Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πατριαρχείου Σερβίας, ο κ. Βενιαμίν είναι μεγάλος φίλος του σερβικού λαού ενώ κατά το παρελθόν είχε τιμηθεί με το παράσημο του Αγίου Σάββα από τον μακαριστό...
23 Οκτωβρίου, 2024 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2024 - 12:30

Ο Πατριάρχης Σερβίας συναντήθηκε με τον Κόπτη Επίσκοπο Βενιαμίν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας συναντήθηκε με τον Κόπτη Επίσκοπο Βενιαμίν

Συνάντηση με τον Κόπτη Επίσκοπο Σουηδίας Βενιαμίν είχε εχθές, Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στην έδρα του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι, ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος. 

Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πατριαρχείου Σερβίας, ο κ. Βενιαμίν είναι μεγάλος φίλος του σερβικού λαού ενώ κατά το παρελθόν είχε τιμηθεί με το παράσημο του Αγίου Σάββα από τον μακαριστό Πατριάρχη κυρό Ειρηναίο.

Κατά την τρίτη επίσκεψή του στο Βελιγράδι ο Επίσκοπος Βενιαμίν επισκέφθηκε τον Σέρβο Προκαθήμενο με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνια φιλία από τα κοινά τους φοιτητικά χρόνια στην Αθήνα όπου σπούδασαν Θεολογία στη Θεολογική Σχολή.

Η συνομιλία κατά τη χθεσινή συνάντηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων