14/03/2022 14/03/2022 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος τέλεσε σήμερα την Ακολουθία του Αγιασμού του νέου συγκροτήματος Κλινικού Κέντρου της Σερβίας. Ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις της Κλινικής καθώς και από τον εξοπλισμό που διαθέτει, ο Μακαριώτατος μίλησε για το τι σημαίνει το να είναι κάποιος υγιής. “Η ευλογία και η χαρά είναι μεγάλη για όλους μας που το...
14 Μαρτίου, 2022 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 17:08

Ο Πατριάρχης Σερβίας τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού σε Κλινική στην Σερβία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού σε Κλινική στην Σερβία

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος τέλεσε σήμερα την Ακολουθία του Αγιασμού του νέου συγκροτήματος Κλινικού Κέντρου της Σερβίας. Ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις της Κλινικής καθώς και από τον εξοπλισμό που διαθέτει, ο Μακαριώτατος μίλησε για το τι σημαίνει το να είναι κάποιος υγιής.

“Η ευλογία και η χαρά είναι μεγάλη για όλους μας που το Κλινικό Κέντρο της Σερβίας ολοκληρώθηκε μετά από πολλές δεκαετίες. Ξέρετε καλύτερα από εμένα τι σημαίνει αυτό πρώτα από όλα για εσάς”, είπε κατά την ομιλία του ο Μακαριώτατος και πρόσθεσε: “Έχετε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, ώστε όλοι όσοι έρχονται εδώ να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

“Η υγεία αφορά όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Μπορούμε να έχουμε ένα υγιές σώμα, αλλά αν μέσα μας δεν είμαστε υγιείς, τότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για έναν υγιή άνθρωπο. Από την άλλη, αν είμαστε υγιείς μέσα μας, αλλά έχουμε κάποιο εξωτερικό μειονέκτημα, τότε επίσης πρέπει να το φέρουμε σε καλή φυσική κατάσταση. Το να είμαστε υγιείς σε όλες τις πτυχές, είναι απολύτως σύμφωνο με τη χριστιανική πίστη και το Ευαγγέλιο. Έτσι, είμαστε υγιείς όταν η ανθρώπινη φύση μας είναι απόλυτα αρμονική”, υπογράμμισε ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων