17/06/2022 18/06/2022 Τον Πρέσβη της Σλοβακίας στη Δημοκρατία της Σερβίας, Fedor Rosoch, υποδέχθηκε χθες, 16 Ιουνίου 2022, στο Πατριαρχικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Σε μια εγκάρδια συνομιλία, ο Πρέσβης και ο Πατριάρχης Σερβίας συμφώνησαν ότι είναι υψίστης σημασίας να συνεχίσουν να καλλιεργούνται και να αναπτύσσονται ειλικρινείς φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών. Παρέστησαν, επίσης,...
17 Ιουνίου, 2022 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 10:45

Ο Πρέσβης της Σλοβακίας στη Σερβία στον Πατριάρχη Πορφύριο

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Σλοβακίας στη Σερβία στον Πατριάρχη Πορφύριο

Τον Πρέσβη της Σλοβακίας στη Δημοκρατία της Σερβίας, Fedor Rosoch, υποδέχθηκε χθες, 16 Ιουνίου 2022, στο Πατριαρχικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Σε μια εγκάρδια συνομιλία, ο Πρέσβης και ο Πατριάρχης Σερβίας συμφώνησαν ότι είναι υψίστης σημασίας να συνεχίσουν να καλλιεργούνται και να αναπτύσσονται ειλικρινείς φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών. Παρέστησαν, επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μάρτσας κ. Σάββας, Προϊστάμενος του Πατριαρχικού Γραφείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων