14/08/2024 14/08/2024 Τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας υποδέχθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Καθεδρικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον προπονητή Ούρος Στεβάνοβιτς, τον αρχηγό Νίκολα Γιάκσιτς και τους παίκτες για τη σπουδαία επιτυχία τους. «Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια μέσα από...
14 Αυγούστου, 2024 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2024 - 7:22

Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας στον Πατριάρχη Πορφύριο

Διαδώστε:
Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας στον Πατριάρχη Πορφύριο

Τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας υποδέχθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Καθεδρικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον προπονητή Ούρος Στεβάνοβιτς, τον αρχηγό Νίκολα Γιάκσιτς και τους παίκτες για τη σπουδαία επιτυχία τους.

«Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου! Κατόπιν συμφωνίας θα σας ξαναδούμε στην εκκλησία του Αγίου Σάββα!», ανέφερε το συγχαρητήριο μήνυμα που ανήρτησε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την κατάκηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από την Σερβία.

Η Σερβία νίκησε την Κροατία με 13-11 στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων