02/05/2019 02/05/2019 Πασχάλια συναυλία πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Χαιρετισμό εκ μέρους του Πατριάρχη απηύθυνε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ” Αυτά τα παιδιά, που είναι μπροστά μας, με τον τρόπο αυτό μας δίνουν την δυνατότητα να κατανοήσουμε τον εορτασμό της...
02 Μαΐου, 2019 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 8:49

Πασχάλια συναυλία στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Πασχάλια συναυλία στο Βελιγράδι

Πασχάλια συναυλία πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Χαιρετισμό εκ μέρους του Πατριάρχη απηύθυνε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ” Αυτά τα παιδιά, που είναι μπροστά μας, με τον τρόπο αυτό μας δίνουν την δυνατότητα να κατανοήσουμε τον εορτασμό της νίκης της Ζωής στο θάνατο”. Την συναυλία, που διοργανώθηκε από το Ναό του Αγίου Σάββα μαζί με το CEBEF, παρακολούθησε πλήθος κόσμου ενώ μεταδόθηκε και από την κρατική τηλεόραση της σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων