05/10/2024 05/10/2024 Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ερζεγοβίνη, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην Σερβορθόδοξη Μητρόπολη Καναδά, έστειλε βοήθεια ύψους 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς, μέσω της Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Κηδεμονίας Βελιγραδίου. Τα χρήματα θα διανεμηθούν στις πληγείσες οικογένειες, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας, μέσω της Επισκοπής Ζαχουμλίου και Ερζεγοβίνης. Ο Μακαριώτατος απευθύνει έκκληση σε...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 12:20

Πατριαρχείο Σερβίας: Εφάπαξ καταβολή βοήθειας ύψους 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς στην Ερζεγοβίνη

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Σερβίας: Εφάπαξ καταβολή βοήθειας ύψους 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς στην Ερζεγοβίνη

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ερζεγοβίνη, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην Σερβορθόδοξη Μητρόπολη Καναδά, έστειλε βοήθεια ύψους 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς, μέσω της Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Κηδεμονίας Βελιγραδίου. Τα χρήματα θα διανεμηθούν στις πληγείσες οικογένειες, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας, μέσω της Επισκοπής Ζαχουμλίου και Ερζεγοβίνης.

Ο Μακαριώτατος απευθύνει έκκληση σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων, ιδιαίτερα στη Δημοκρατία της Σέρπσκα και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, να επιδείξουν αμοιβαία αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες μέρες, γιατί όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Πηγή: spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων