24/08/2020 24/08/2020 Στις κάλπες προσέρχονται την επόμενη Κυριακή οι κάτοικοι του Μαυροβουνίου, μέσα σε ένα κλίμα έντασης που προκαλούν τόσο η πανδημία, όσο και οι διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, μιλώντας στο ποίμνιό του, κάλεσε τους πιστούς να πάνε να ψηφίσουν στις 30 Αυγούστου, επιλέγοντας “ανθρώπους του Θεού” και καταψηφίζοντας...
24 Αυγούστου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2020 - 9:10

“Ψηφίστε ανθρώπους του Θεού”

Διαδώστε:
“Ψηφίστε ανθρώπους του Θεού”

Στις κάλπες προσέρχονται την επόμενη Κυριακή οι κάτοικοι του Μαυροβουνίου, μέσα σε ένα κλίμα έντασης που προκαλούν τόσο η πανδημία, όσο και οι διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, μιλώντας στο ποίμνιό του, κάλεσε τους πιστούς να πάνε να ψηφίσουν στις 30 Αυγούστου, επιλέγοντας “ανθρώπους του Θεού” και καταψηφίζοντας όλους αυτούς που προωθούν παράνομους νόμους και διώκουν την Εκκλησία:

“Αν και είμαι 82 ετών, 52 χρόνια Ιερέας, δεν έχω πάει ποτέ στις κοινοβουλευτικές εκλογές μέχρι σήμερα. Αλλά αυτή τη φορά, στις 30 Αυγούστου, θα πάω στις κάλπες και καλώ όλους εσάς, όλους τους Μαυροβούνιους, να πάτε στις κάλπες και, φυσικά, να ψηφίσετε για τα ιερά του Θεού, για το ιερό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για το ιερό της δημιουργίας του Θεού” υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων